Lenen op onderpand

Written by yofi on July 6th, 2010 in Definities, Hypotheken.
Tags: ,


Wat houdt geld lenen op onderpand nou eigenlijk in?

Lenen met een onderpand houdt in dat de kredietverstrekker, oftewel de bank, het recht krijgt op hypotheek. Dat wil zeggen dat de bank het recht heeft om jouw huis te verkopen indien je de aflossingen niet meer kunt betalen. Dit is dus een stuk veiliger voor de bank en daarom ook goedkoper voor jou. Een lening op onderpand kan ook afgesloten worden met een levensverzekering, het bedrag wat die jou zou moeten opleveren heeft de bank recht op als je de rente niet meer kunt betalen.

Waar kan ik veilig een hypotheek afsluiten?

Een veilige en vertrouwde hypotheekverstrekker is volgens onsĀ  de AFABinfolijn, je kunt bij hen geheel vrijblijvend een offerte aanvragen en je bent verplicht tot niks. Wij raden u dan ook aan om verschillende offertes aan te vragen en die te vergelijken. Hierover leest u hieronder meer.

Samengevat

Lenen op onderpand is dus een ander woord voor hypotheek en bijna iedereen krijgt er ooit mee te maken. Laat u dan goed voorlichten en vergelijk verschillende aanbieders goed zodat u de beste keuze maakt en geen spijt krijgt later. Een aanbieder die wij u kunnen aanraden, en waar u vrijblijvend een offerte kunt aanvragen is RSBSlenen.nl. Als u hun tarieven niet goed vindt kunt u uiteraard altijd nog een andere aanbieder contacteren. Een voorbeeld hiervan is de AFAB hypotheekinfolijn. Op die laatste pagina kunt u meer dan 50 hypotheekaanbieders vergelijken waaronder de grote en zelfs onbekende kredietverstrekkers. U weet dus zeker of u de goedkoopste hypotheek krijgt.

Comments are closed.Site Navigation