Lening zonder bkr toetsing

Written by yofi on August 12th, 2010 in Lenen.
Tags:

lening zonder bkr toetsingIedereen kan het gebeuren dat hij of zij tijdelijk geen geld heeft om een lening of een abonnement af te betalen en daardoor een bkr codering krijgt. Als je dan zo’n codering krijgt en later nadat alles financieel weer duidelijk is probeert te lenen kan dit meestal niet. Hier kan je soms erg wanhopig van worden en daarom hebben wij een artikel geschreven over hoe je toch een lening zonder bkr toetsing kunt bemachtigen. In dit artikel kunt u vinden wat de mogelijkheden zijn als u een bkr heeft, bij welke kredietverstrekkers u terug kunt en vervolgens hebben wij er in het einde nog een tip van ons bij gedaan.

Mogelijkheden

Helaas voor u zijn er minder mogelijkheden om een lening zonder bkr toetsing te krijgen dan met controle van bkr. De kansen die er zijn om te lenen zijn namelijk erg beperkt doordat de kredietverstrekkers extra risico nemen door een lening zonder bkr toetsing te verstrekken. De verstrekkers die het nog wel bieden kunnen slechts tot 750 euro uitlenen omdat dit door de wet zo geregeld is. Als u dus een groter bedrag wilt lenen moet u ervoor zorgen dat u nooit een bkr notering krijgt, wacht tot de notering verjaard of uw notering weg laat halen omdat er mogelijk regels bij zijn overschreden.

Welke kredietverstrekkers?

Er zijn meerdere aanbieders die bedragen tot 750 euro aanbieden en van de gene die wij kennen en waarvan wij de voorwaarden goed door hebben door gelezen is cashbob toch het beste. Wij raden u dan ook aan om daar vrijblijvend informatie aan te vragen of direct geld aan te vragen. Lees ook de andere artikelen op deze site door voor informatie die betrekking heeft tot een lening zonder bkr toetsing.

Comments are closed.Site Navigation