Persoonlijke lening

Written by yofi on July 6th, 2010 in Definities, Lenen.
Tags:


Wat is een persoonlijke lening en waarvoor gebruik je het?

Een persoonlijke lening is meestal consumptief krediet waar dus gebruik van wordt gemaakt om goederen te ‘consumeren’. Een voorbeeld hiervan is een lening om een koelkast te kopen, je bent van plan dit product te gebruiken en wilt het hierna de komende tijd niet meer verkopen. Voor dit soort zaken neem je dus een persoonlijke lening, bij deze soort leningen heb je een vaste lengte en een vast tarief. Hierdoor weet je dus wat je te wachten staat als je deze lening neemt en heb je geen onverwachte verrassingen. Een ander kenmerk is dat je je terugbetaalde geld niet nogmaals kan opnemen zoals bij een doorlopend krediet.

Ik wil eerst kijken hoeveel dit mij kost, waar kan ik een offerte aanvragen?

Een plek waar wij u aanraden om een offerte aan te vragen is bij A1Bkrediet, het is geheel vrijblijvend dus u kunt alleen maar winnen. Het is ook van belang dat u uzelf goed inlicht. Nadat u alle informatie invult krijgt u geheel vrijblijvend een offerte waarna u kunt kiezen of u erop in gaat of verder op zoek gaat.

Samengevat

Een persoonlijke lening is dus een kredietvorm die u vaak tegen zal komen in de financiƫle wereld. Het is een lening waarbij u weet wat u te wachten staat kwa prijzen en afbetalingen en is dus makkelijk in te plannen en te gebruiken in uw huishouden.

Comments are closed.Site Navigation